ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Tuesday, October 18, 2011

Pasta with Peppers and Cottage Cheese/Паста с Перцем и Творогом

Quick, fresh and healthy pasta.



linguine for 2 persons                            
3 bell peppers (green)
1 large tomato
parsley
paprika flakes olive oil
basil
cottage cheese/ricotta

Cook pasta. On frying pan in olive oil cook peppers for several minutes, add tomato, basil. Cook until vegetables are tender, add spices. Let it cool a bit, blend to create paste, add olive oil, if necessary .
Mix pasta with pepper paste and add some olive oil to taste, serve!





Быстро, здророво и свежо.

лингвини на 2-х
3 болгарских перца (тут зеленые)
1 круптый помидор
петрушка, базилик
оливковое масло
паприка
творог или рикотта

Отварить пасту. На оливковом масле на сковороде протушить перцы, добавить помидор, базилик. Готовить, пока овощи не станут мягкими, добавить специи.
Немного остудить и взбить блендером. Подавать пасту с соусом и дополнительным оливковым маслом

No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...