ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Sunday, January 15, 2012

Chocolate Protein Bars/Шоколадные протеиновые квадраты

This is a tricky way to feed proteins to children. The bars are sweet, chocolaty and soft like fudge.



200g drained canned beans (I took red)
150g firm ricotta (or tofu for vegan version)
1 t.s. becel margarine
pinch of salt
4tbs. honey
app. 1/4 cup cocoa powder
bourbon vanilla ( or regular )
1/4 cup apple sauce (app. 2 apples)
5-6 tb.s. oat flakes

Preheat oven to 175C. Blend beans until smooth, add ricotta, pulse several times, add the rest of ingredients and pulse until it all is smooth.
Grease baking form, transfer the batter into it, level and bake for 30 minutes.
Wait for the cake to cool (I put it into freezer for 15 minutes), then cut into squares.


Вот так завуалированно можно накормить детей протеином. Они сладкие, шоколадные и мягкие, как фадж.

200г (красной) фасоли из банки (слить)
150г твердой рикотты или тофу для веган версии
щепотка соли
4 ст.л. меда
ваниль бурбон (или обычная)
1ч.л. маргарина
ок.1/4 ст. какао порошка
1/4 ст. яблочного пюре (около 2 яблок)
5-6ст.л. овсяных хлопьев

В блендере смолоть фасоль, добавить к ней творог и затем остальные ингредиенты. Смазать форму, выложить в нее тесто и выпечь при 175С 30 минут. Остудить коржик (можно в морозилке), а потом нарезать на удобные порции.



No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...