ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Tuesday, January 18, 2011

Banana Oat Bread for Breakfast/Бананово-Овсяный Хлеб на Завтрак

Nice recipe found in the internet and, as usually, changed to my preferences. It came out tasty. This one is a bit on a dense side, but it does not make it worse.

apr.300g whole wheat flour
250g oat flakes
3 bananas
pinch of salt
7g baking powder
cinnamon to taste
3 tb.s. sugar
100-110ml hazelnut oil
apr.50g greek joghurt
1 egg



Mix flour, salt, cinnamon and baking powder in a bowl. In another bowl cut bananas into small pieces (I prefer texture), add sugar, egg, joghurt and oil. Stirr well, add to the flour, mix and now put oats into the dough.
Preheat the oven 180C, place the form with the dough for apr. 50 minutes to bake.

Хороший рецепт, найден в интернете и, как всегда, немного изменен. Он вкусный, немного плотноват, но это не делает его хуже.

ок.300г цельнозерновой муки
250г овсяных хлопьев
3 банана
соль
7г разрыхлителя
корица по вкусу
3 ст.л. сахара
100-110мл йогурта
ок.50g греческого йогурта/сметаны
1 яйцо

Смешать муку, соль, корицу и разрыхлитель. В другой миске разрезать бананы на мелкие кусочки (можно раздавить, но мне так нравится больше), добавить сахар, яйцо, йогурт и масло. Смешать и всыпать овес.
Духовка 180С, печь в форме ок.50 минут

No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...