ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Saturday, October 22, 2011

Stuffed Chicken Italian style/Фаршированное Куриное Филе в Итальянском Стиле

Fabulous recipe from BBCGoodFood. Fabulous, because it's easy, quick and very tasty. Instead of soft cheese I used cheddar and found this combination really good, actually.



2 chicken breasts
5 chopped olives
several dried tomatoes, chopped
3 garlic cloves, cut into small pieces
app.40g cheddar cheese
1 tomato
parsley
black pepper, some salt
olive oil

Preheat oven to 200C. Cut the chicken breast, making a sort of an envelope, stuff it with cheese, olives, tomatoes. Fasten the edge with wooden sticks and pour some olive oil on top, lay slices of tomato and parsley. Season.
Bake for 25 minutes. Remove sticks before serving:)





Потрясающий рецепт из сайта БиБиСи. Потрясающий потому, что быстро, легко и супер вкусно! Вместо крем сыра/ мягкого сыра, я использовала чеддер и, как мне показалось, так даже лучше.

2 куриные грудки
5 нарезаных оливок
несколько сушеных томатов, нарезать
3 зубка чеснока
ок.40г сыра, кубиками
1 помидор
петрушка
оливковое масло
соль, перец черный

Разогреть духовку до 200С. Сделать надрезы на курице, сложить туда, как в карман, сыр, оливки и томат, защипить деревянными палочками. Сверху полить оливковым маслом, посыпать петрушкой, выложить несколько кружков помидора.
Печь 25 минут. Перед подачей не забудьте вынуть палочки:)

No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...