ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Wednesday, December 28, 2011

Roasted Pumpkin Pasta with Meatballs/Паста с Запеченой Тыквой и Тефтельками

This pasta is quite light as I replaced part of cheese with yogurt, and it came out still very tasty.

app.500g pumpkin, cut into small cubes
1 medium onion, cut into wedges
2 garlic cloves
olive oil
balsamic vinegar
salt, black pepper



250g ground beef
small onion
1 garlic clove
black pepper
salt
lemon juice
1 egg

Preheat oven to 190C. Place pumpkin pieces, onion wedges on baking dish, sprinkle with oil and vinegar, season and roast for about 30 minutes, at the end add garlic.

Mix all ingredients for the meatballs, form small balls and fry them from both sides on olive oil.



Cook pasta al dente, sprinkle with olive oil, add vegetables and about 1-2 t.s. yogurt per plate, sprinkle with Parmesan, preferred herbs (here dill) and serve with the meatballs!

Эта паста довольно легкая, так как я заменила большую часть сыра на йогурт и результат получился все равно очень вкусный!

500г тыквы, нарезаной на небольшие кубики
средняя луковица, нарезать на дольки
2 зубка чеснока
оливковое масло
бальзамический уксус
соль, перец

250г говяжьего фарша
маленькая луковица
1 зубок чеснока
перец, соль
лимонный сок
1 яйцо


Духовка 190С. Разложить кусочки тыквы и лук на огнеупорной тарелке, побрызгать маслом, уксусом, приправить. Запекать около 30 минут.
Смешать все ингредиенты для тефтелек, сформировать маленькие шарики и обжарить на оливковом масле.
Отварить пасту. Побрызгать оливковым маслом, смешать с овощами, положить 1-2 чайные ложки йогурта на тарелку, посыпать сыром. Выложить тефтельки сверху и подавать



No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...