These are not truffles, but tiny butter cookies covered in dark chocolate and sprinkled with coffee powder.
They are just great for coffee time! Very easy to make and we found them to be pure pleasure:)
200g light margarine or butter
1-2tb.s. olive oil
pinch of salt
100ml vanilla powdered sugar
2 cups flour
rum essence
Mix in blender butter and sugar, add the rest of ingredients. You may need 1 or 2 tb.s. olive oil to get the right consistency of the dough.
Using melon ball scoop make about 40 small balls. Place them on baking paper and put into freezer for 30 minutes.
Preheat oven to 190C. Let the cookies "come to life" during several minutes after they've been in freezer. Bake them for about 11-12 minutes.
Chill cookies again.
Melt 160g dark chocolate adding 2 tb.s. vegetable oil and prepare some powdered coffee. Using a spoon cover cookies in chocolate, sprinkle with coffee granules and let them dry completely.
Это не трюфели, а маленькое масляное печенье, покрытое шоколадом и посыпанное гранулами кофе. К кофе они просто замечательно подходят. Для нас они показались настоящим наслаждением, хотя очень просто готовятся.
200г слив. масла или легкого маргарина
1-2ст.л. оливкового масла
щепотка соли
100мл ванильной сахарной пудры
2 чашки х 200мл муки
ромовая эссенция
They are just great for coffee time! Very easy to make and we found them to be pure pleasure:)
200g light margarine or butter
1-2tb.s. olive oil
pinch of salt
100ml vanilla powdered sugar
2 cups flour
rum essence
Mix in blender butter and sugar, add the rest of ingredients. You may need 1 or 2 tb.s. olive oil to get the right consistency of the dough.
Using melon ball scoop make about 40 small balls. Place them on baking paper and put into freezer for 30 minutes.
Preheat oven to 190C. Let the cookies "come to life" during several minutes after they've been in freezer. Bake them for about 11-12 minutes.
Chill cookies again.
Melt 160g dark chocolate adding 2 tb.s. vegetable oil and prepare some powdered coffee. Using a spoon cover cookies in chocolate, sprinkle with coffee granules and let them dry completely.
Это не трюфели, а маленькое масляное печенье, покрытое шоколадом и посыпанное гранулами кофе. К кофе они просто замечательно подходят. Для нас они показались настоящим наслаждением, хотя очень просто готовятся.
200г слив. масла или легкого маргарина
1-2ст.л. оливкового масла
щепотка соли
100мл ванильной сахарной пудры
2 чашки х 200мл муки
ромовая эссенция
В комбаине смешать масло и сахар, затем добавить остальные ингредиенты. Возможно, Вам понадобится 1-2 ст.л. растительного масла, просто, чтобы тесто было легче слепить.
С помощью ложки для дыни скатать малеьние шарики (40 штук) и выложить их на противень на бумагу. Поставить их в морозилку на 30 мин.
Духовка 190С. Вынуть печенье из морозилки и дать ему пару минут постоять в комнате. Отправить в духовку и печь 11-12 минут. Полностью остудить.
Растопить 160г темного шоколада с 2 ст.л. растит. масла. Обмокнуть по одному печенье в шоколад и посыпать кофе.
navernoe vkusnie,no ne dieticheskie tochno:) stolko masla
ReplyDeleteno ved' ne vse na diete:) i eshe ono ochen' malenkoe
Deleteit's really awesome!
ReplyDelete:)Thanx
DeleteЗдорово! На вид такое воздушно-нежное:)
ReplyDeleteda da, ochen' nezhnoe)
DeleteThese are adorable! And, the flavors of coffee and chocolate are so good together.
ReplyDeleteYum!!! These Look amazing! Can’t wait to try it!
ReplyDelete