ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Monday, November 19, 2012

Buckwheat and Cheese Pancakes/ Гречневые Блины с Сыром

Those who like buckwheat...like me...will also appreciate these pancakes. As a change from just a bowl of buckwheat they are great. Flour-less pancakes with a touch of cheese, garlic and dill.



app. 3 cups boiled buckwheat
2 gloves garlic
small bunch of fresh dill
2 eggs
salt and pepper to taste
app. 120g ricotta cheese
2tb.s. shredded cheddar or sheep cheese

Blend all ingredients until they are sticky. Heat olive oil on medium heat, with the help of ice cream spoon scoop small balls of dough and flatten them a little. Bake a few minutes from each side.
Serve with yoghurt, for example. Makes about 12.

Те, кто любят гречку, как я... тоже оценят эти блины. По-моему, замечательно, как замена простой гречневой каше. Блины без муки, с приятным привкусом сыра, чеснока и укропа.



ок. 3 стаканов отвареной гречки
2 яйца
2 зубка чеснока
маленький пучок укропа
соль и перец по вкусу
ок.120г рикотты
2ст.л. натертого сыра чеддер или овечьего сыра

Все измельчить в блендере, пока масса не станет клейкой. Разогреть оливковое масло на сковороде на среднем огне. С помощью ложки для мороженого сформировать небольшие шарики из теста и сплющить их немного. Жарить по пару минут на каждой стороне. Подать можно с йогуртом. получается ок.12.


No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...