ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Friday, January 7, 2011

Chicken breast with Leeks/Куриное филе с Пореем

The whole idea belongs to Jamie Oliver. I replaced becon with italian sausage instead, putting pieces of them into the chicken.
Healthy, easy and quick lunch.

1 big or 2 small chicken breasts
2-3 thick leeks
thyme (I used dried)
salt, pepper
butter and olive oil



In a small greased oven proof form put chicken meat, seasoned with salt and pepper, "stuffed" with sausage pieces.
Slice leeks, toss in a bowl with oil, thyme, salt, pepper and put together with the chicken. Place here and there tiny pieces of butter. Cover with foil and bake in the oven 200C for 35 minutes, after 20 minutes I took the foil away and put some extra butter.

Рецепт Д. Оливера, я всего лиш заменила бекон на итальянскую колбаску, кусочки которой я положила в надрезы на мясе. Полезно, вкусно и быстро


1 крупное или 2 поменьше филе
2-3 толстых стебля порея
тимьян, тут сухой
соль.перец
сливочное и оливковое масло

В огнеупорную посуду, смазанную, сложить мясо, приправить, "начинить" колбасками. Нарезать порей, перемешать его с оливковым маслом и тимьяном и выложить к мясу. Разложить кое-где кусочки сливочного масла, накрыть фольгой и печь 35 минут при 200С. Я фольгу сняла после 20 минут и добавила масла.

No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...