ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Monday, January 16, 2012

Red Lentil Soup/Суп из Красной Чечевицы

Healthy, simple and luscious vegetable soup.



1,5l chicken or vegetable stock
1 cup red lentils
1 small zucchini
2 carots (chopped)
1 onion
3 garlic cloves
1 large tomato
1 red bell pepper
0,5 t.s. cumin powder
1t..s paprika flakes
black pepper
some olive oil

In a large pan heat olive oil, add onions, garlic and stir, then add cumin and paprika, carrots, zucchini, pepper and lentils. Stir, pour the stock over, simmer for 10-15 minutes, add tomato. Cook until lentils are soft, about 10 minutes more. Serve with fresh parsley and some olive oil, if desired. Or spoonful of Greek yogurt- delish!


Полезный, простой и ароматный овощной суп.

1,5 л куриного или овощного бульона
1 ст. чечевицы
1 маленький кабачок
2 нарезанные морковки
луковица
3 зубка чеснока
1 крупный помидор
1 красный болгарский перец
0,5 ч.л. порошка зиры
1 ч.л. сушеной паприки
оливковое масло
черный перец

В большой кастрюле на оливковом масле подержать лук и чеснок пару минут, к ним добавить зиру и паприку, затем все обощи, кроме помидора и чечевизу. Залить бульоном и готовить минут 15, добавить помидор и продолжить варить еще минут 10. Вылкючить/ Подавать с петрушкой и оливковым маслом, по вкусу

No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...