Really healthy, sugar free, without any butter or eggs, light, but creamy and fragrant pumpkin and coconut dessert. I enjoyed every spoon of it and wanted for more!:) This pudding brightened up my day with it's bright yellow colour and silky texture. I hope you'll also enjoy it as much!
1l pumpkin purée (cooked pumpkin with some water)
sugar substitute to taste
400ml full fat coconut milk
vanilla
cinnamon
5 almost full tb.s. flour or corn starch
Take coconut milk from the fridge and carefully separate hardened part (we need approximatelly 200ml), put it aside. Add another 200ml of coconut milk, cinnamon and vanilla into hot pumpkin purée and heat it.
Mix starch with some water (use 4-5 table spoons, depending on consistency of pumpkin purée pudding shouldn't be too thick) and pour this mixture into pumpkin purée whisking all the time until you see it begins to bubble and thicken. Take away from the heat and chill a little.
Divide between glasses, refrigerate.
Whip hardened coconut milk that we set aside. Place into piping bag and decorate pumpkin pudding.
Очень полезный, без сахара, масла и яиц, легкий в приготовлении тыквенно-кокосовый пудинг. Я насладилась каждой ложкой и мне хотелось еще!:) Этот десерт скрасил мой день своим ярко желтым цветом и шелковистой текстурой. Надеюсь, и вам понравится он не меньше!
1 литр тыквенного пюре (тушеная тыква с небольшим кол-вом воды)
заменитель сахара на вкус
400мл кокосового молока
ваниль
корица
5 почти полных ст.л. муки или крахмала
Достаньте кокосовое молоко из холодильника и аккуратно откройте банку. Снимите сверху затвердевшую массу (примерно половина банки нам нужна). Отложите в сторону. Вылейте другую часть молока к тыкве и нагрейте. Отдельно разведите муку в небольшом кол-ве воды и введите в тыквенное пюре, помешивая венчиком, пока не загуснет немного (очень густая масса нам не нужна, возможно понадобится 4 ложки муки). Добавьт ваниль и корицу. Разлейте по стаканам и охладите. Я украсила взбитым и выдавленным из кондитерского мешка кокосовым молоком.
1l pumpkin purée (cooked pumpkin with some water)
sugar substitute to taste
400ml full fat coconut milk
vanilla
cinnamon
5 almost full tb.s. flour or corn starch
Take coconut milk from the fridge and carefully separate hardened part (we need approximatelly 200ml), put it aside. Add another 200ml of coconut milk, cinnamon and vanilla into hot pumpkin purée and heat it.
Mix starch with some water (use 4-5 table spoons, depending on consistency of pumpkin purée pudding shouldn't be too thick) and pour this mixture into pumpkin purée whisking all the time until you see it begins to bubble and thicken. Take away from the heat and chill a little.
Divide between glasses, refrigerate.
Whip hardened coconut milk that we set aside. Place into piping bag and decorate pumpkin pudding.
Очень полезный, без сахара, масла и яиц, легкий в приготовлении тыквенно-кокосовый пудинг. Я насладилась каждой ложкой и мне хотелось еще!:) Этот десерт скрасил мой день своим ярко желтым цветом и шелковистой текстурой. Надеюсь, и вам понравится он не меньше!
1 литр тыквенного пюре (тушеная тыква с небольшим кол-вом воды)
заменитель сахара на вкус
400мл кокосового молока
ваниль
корица
5 почти полных ст.л. муки или крахмала
Достаньте кокосовое молоко из холодильника и аккуратно откройте банку. Снимите сверху затвердевшую массу (примерно половина банки нам нужна). Отложите в сторону. Вылейте другую часть молока к тыкве и нагрейте. Отдельно разведите муку в небольшом кол-ве воды и введите в тыквенное пюре, помешивая венчиком, пока не загуснет немного (очень густая масса нам не нужна, возможно понадобится 4 ложки муки). Добавьт ваниль и корицу. Разлейте по стаканам и охладите. Я украсила взбитым и выдавленным из кондитерского мешка кокосовым молоком.
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!