ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Monday, December 27, 2010

Italian style Chicken Breast/Куриное Филе в Итальянском стиле

This is some kind of my fantasy on a topic, using the knowledge I have and some additional information I made this chicken, which appeared to be gooood!

I had:
chicken breast apr. 500gr (or turkey)
2 big tomatoes
2 bell peppers
paprika flakes
garlic powder
leek 1 medium sized stick
3 tb.s. honey
thyme
some dried basil
salt, pepper
lemon juice



Marinate meat in mixture of honey and herbs with apr. 2 tb.s. lemon juice.
After some 15-20 minutes, fry the chicken for several minutes in olive oil on a pan.
Grease ovenproof dish, place chicken mixed with cut into medium size pieces tomatoes, bell peppers, leek and paprika flakes.
Bake in the oven (200C) uncovered for apr. 20 minutes, adding some water, if getting dry and toss.
Serve with baked potatoes or rice or whatever:)





Этот рецепт- моя фантазия на тему, просмотрев по интернету и используя те знания, которые у меня есть, получилась вот такая курица, очень вкусная, между прочим!

500г куриного филе или индейка
2 помидора
2 болгарских перца
хлопья паприки
чеснок в порошке
1 стебель порея
3ст.л. меда
тимьян
сушеный базилик
лимонный сок
соль и перец

Замариновать курицу в смеси меда, лимонного сока и трав. Через минут 20 обжарить мясо со всех сторон на оливковом масле. В огнеупорную форму, смазанную, сложить курицу, овощи, сухую паприку. Запекать при 200С 20 минут, ничем не накрывая, добавляя воду, если нужно. Подавать с чем угодно

No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...