ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Wednesday, January 5, 2011

Chicken and Potato Masala/Масала с Курицей и Кaртофелем

A nice winter stew in my case, spicy indian dish. Quite tasty and does not require a lot of time for preparation.
For this one I took:

800g chicken meat (here drumsticks)
1 onion
3 cloves garlic
1 green chilli
curry powder
cumin
cinnamon
black and white pepper
coriander
2 large tomatoes
3 potatoes
coconut shred

First using heavy pan I fryed onion, chilli and garlic until transparent. Then add tomatoes and in a couple of minutes all spices (I used very little salt).
Place chicken meat and cook until the meat is almost ready. Add some water, if needed. Put potato (cut in small cubes). Cook for about 15 minutes, until the ingredients are cooked through. Turn the heat off and leave covered for several minutes.
Serve

В моем случае вышло хорошее зимнее жаркое. Довольно вкусное и не требует много времени на готовку.

800г куриного мяса (тут ножки)
1 луковица
3 зубка чеснока
1 зеленый чили
зира
корица
черный и белый перец
кориандр
2 крупных помидора
3 картофелины
кокосовая стружка

Сначала в тяжелой кастрюле/сковороде поджарить лук, чили и чеснок до прозрачности. Добавить помидоры и через пару минут специи. Выложить мясо и тушить почти до его готовности. Добавить воды, если нужно. Теперь добавить нарезаную кубиками картошку. Протушить 15 минут, выключить и накрыть крышкой, подержать так несколько минут. Подавать

No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...