Just one simple homely recipe.
8 potatoes
500g tomatoes
salt, pepper
thyme
parsley
100g parmesan
1 onion
500g chicken meat
olive oil
pepper paste, dissolved in some water
In a ovenproof dish put slices of potato (half of it), half of tomato slices, thyme, onion, parsley and chicken pieces. Season it, and put other half of vegetables on top. Sprinkle with olive oil and pepper water. Cover with foil and bake at 250C about 40 minutes, last 5 minutes without foil.
It's a simple recipe, but very tasty
Просто хороший домашний рецепт
8 средних картофелин
500г помидоров
соль, перец
тимьян
петрушка
100г пармезана
1 луковица
500г куриного мяса
оливковое масло
перечная паста, разведенная водой
В огнеупорную посуду выложить нарезаный пластинками картофель (половину), половину томатов, тимьян, лук, петрушку и кусочки мяса. Приправить и выложить вторую половину картофеля и томатов. Побрызгать сверху оливковым маслом и разведенной перечной пастой. Накрыть фольгой и печь 40 минут, последние 5 минут без фольги.
Это простой рецепт, но очень вкусный
8 potatoes
500g tomatoes
salt, pepper
thyme
parsley
100g parmesan
1 onion
500g chicken meat
olive oil
pepper paste, dissolved in some water
In a ovenproof dish put slices of potato (half of it), half of tomato slices, thyme, onion, parsley and chicken pieces. Season it, and put other half of vegetables on top. Sprinkle with olive oil and pepper water. Cover with foil and bake at 250C about 40 minutes, last 5 minutes without foil.
It's a simple recipe, but very tasty
Просто хороший домашний рецепт
8 средних картофелин
500г помидоров
соль, перец
тимьян
петрушка
100г пармезана
1 луковица
500г куриного мяса
оливковое масло
перечная паста, разведенная водой
В огнеупорную посуду выложить нарезаный пластинками картофель (половину), половину томатов, тимьян, лук, петрушку и кусочки мяса. Приправить и выложить вторую половину картофеля и томатов. Побрызгать сверху оливковым маслом и разведенной перечной пастой. Накрыть фольгой и печь 40 минут, последние 5 минут без фольги.
Это простой рецепт, но очень вкусный
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!