Soft and moist bars, good for breakfast.
5 tb.s. sugar
1 big tb.s. honey
2 cups oat flakes
3/4 cup whole wheat flour
3 g baking powerd
pinch of salt
200ml greek joghurt
cinnamon
vanilla
30g sunflower seeds
half a tb.s. vegetable oil (hazelnut)
handful raisins
handful cranberries (dry)
Mix moist ingridients, add dry and berries. Pour the dough into greased and sprinkled with flour oven proof dish and bake for 20-25 min at 175C.
Let it cool and cut into squares.
Мягкая и сочная, хороша на завтрак.
5ст.л. сахара
1 полная ст.л. меда
2ст. овсяных хлопьев
3/4ст. цельнозерновой муки
3г разрыхлителя
щепотка соли
200мл густого йогурта
корица
ваниль
30г семечек подсолнуха
0,5ст.л. растительного масла
пригоршня клюквы
------ изюма
Смешать влажные ингедиенты, добавить к ним сухие и ягоды. Выложить тесто в смазанную и посыпаную мукой форму и выпекать 20-25мин при 175С. Остудить и наресать на квадраты
5 tb.s. sugar
1 big tb.s. honey
2 cups oat flakes
3/4 cup whole wheat flour
3 g baking powerd
pinch of salt
200ml greek joghurt
cinnamon
vanilla
30g sunflower seeds
half a tb.s. vegetable oil (hazelnut)
handful raisins
handful cranberries (dry)
Mix moist ingridients, add dry and berries. Pour the dough into greased and sprinkled with flour oven proof dish and bake for 20-25 min at 175C.
Let it cool and cut into squares.
Мягкая и сочная, хороша на завтрак.
5ст.л. сахара
1 полная ст.л. меда
2ст. овсяных хлопьев
3/4ст. цельнозерновой муки
3г разрыхлителя
щепотка соли
200мл густого йогурта
корица
ваниль
30г семечек подсолнуха
0,5ст.л. растительного масла
пригоршня клюквы
------ изюма
Смешать влажные ингедиенты, добавить к ним сухие и ягоды. Выложить тесто в смазанную и посыпаную мукой форму и выпекать 20-25мин при 175С. Остудить и наресать на квадраты
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!