Very easy and very tasty combination.
For sausages:
450g ground turkey
thyme
salt, pepper
1 slice wholewheat bread, soaked in milk
1 apple, cut into small squares
1 small onion
pinch of cinnamon
Fry on olive oil apple and onion, add to turkey with all the ingredients. Form small sausages and grill on grill pan for several minutes from each side, sprinkling some lemon juice.
To make grilled pears:
1 big or 2 small pears
1 t.s. dijon mustard
salt, pepper
juice of lemon
olive oil
Mix ingredients for the sauce, place slices of pear into the sauce and grill with some olive oil for a couple of min from each side.
Serve together with turkey sausages.
Очень легко и очень вкусная комбинация.
Колбаски
450г фарша из индейки
тимьян
соль, перец
1 кусочек хлеба (цельнозерновой)
1 яблоко, мелко нарезать
1 небольшая луковица
щепотка корицы
Обжарить на оливковом яблоко и лук, добавить фарш с остальными ингредиентами. Сформировать колбаски и приготовить на гриле (сковороде-гриль) по несколко минут со всех сторон.
Груши
1 большая или 2 маленькие груши
1 ч.л. дижонской горчицы
соль, перец
лимонный сок
оливковое масло
Смешать все ингредиенты для соуса, положить дольки груш в соус и прожарить на гриле по пару минут.
Подавать вместе с колбасками
For sausages:
450g ground turkey
thyme
salt, pepper
1 slice wholewheat bread, soaked in milk
1 apple, cut into small squares
1 small onion
pinch of cinnamon
Fry on olive oil apple and onion, add to turkey with all the ingredients. Form small sausages and grill on grill pan for several minutes from each side, sprinkling some lemon juice.
To make grilled pears:
1 big or 2 small pears
1 t.s. dijon mustard
salt, pepper
juice of lemon
olive oil
Mix ingredients for the sauce, place slices of pear into the sauce and grill with some olive oil for a couple of min from each side.
Serve together with turkey sausages.
Очень легко и очень вкусная комбинация.
Колбаски
450г фарша из индейки
тимьян
соль, перец
1 кусочек хлеба (цельнозерновой)
1 яблоко, мелко нарезать
1 небольшая луковица
щепотка корицы
Обжарить на оливковом яблоко и лук, добавить фарш с остальными ингредиентами. Сформировать колбаски и приготовить на гриле (сковороде-гриль) по несколко минут со всех сторон.
Груши
1 большая или 2 маленькие груши
1 ч.л. дижонской горчицы
соль, перец
лимонный сок
оливковое масло
Смешать все ингредиенты для соуса, положить дольки груш в соус и прожарить на гриле по пару минут.
Подавать вместе с колбасками
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!