ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Monday, May 23, 2011

Easy spaghetty with neapolitan sauce/Легкие Спагетти с Неаполитанским соусом

Very tasty and simple



200g spaghetti
2 large tomatoes
2 garlic cloves
1 medium green pepper
black pepper, salt
butter
parlsey

Cook spaghetti al dente. On butter cook tomatoes, garlic, add pepper and simmer for several minutes (about 10 minutes), add some water if it gets too thick.
Serve pasta with sauce, parsley and parmesan to taste.




Очень просто и очень вкусно.

200г спагетти
2 крупных помидора
2 зубка чеснока
1 средний болгарский перец
сливочное масло
черный перец
петрушка

Отварить пасту.
На сливочном масле протушитъ помидор, чеснок и затем добавить перец. Приправить, тушить минут 10. Подавать со спагетти, посыпав петрушкой и пармезаном

No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...