We had two rainy days lately, well, autumn is coming soon and suddenly your preferences in food change. We want more energy, we pick cosy dishes. This is one of such foods. Use chicken thighs for this recipe, in any case not just breast.
app.300-400g chicken thighs
1 onion, thick slices
1 big carrot
1 big bell pepper
1 large tomato
thyme
basil
garlic
red pepper powder
bay leave
chicken stock
app.100ml red dry wine
app.250-300g any pasta
some flour
salt
Sprinkle chicken pieces in salt, black pepper and some flour. On olive oil and some butter fry meat from both sides. Take it out.
Add onion, garlic, carrot and bay leave to the frying pan, when they are a little bit golden, return the chicken and pour wine. Wait, until it evaporates, then pour stock over and lower the gas. Now add spices, cover and simmer until the meat is ready.
In the meanwhile cook pasta. Drain, drizzle with olive oil and serve with the chicken ragu.
Последние дни у нас дождь, что ж, осень приближается и внезапно меняются и предпочтения в еде. Нужно больше енергии, более сытные блюда...
Это один из таких рецептов. Берите куриные бедрышки, по крайней мере, не филе.
300-400г куриных бедрышек
1 лук, крупно нарезаный
1 крупная морковь
1 крупный болгарский перец
1 крупный помидор
тимьян, базилик, чеснок
красный перец в порошке
лавровый лист
куриный бульон
ок.100мл красного сухого вина
ок.250-300 любой пасты
немного муки, соль
Обвалять мясо в соли, перце и муке, обжарить на сливочном и оливковом масле, вынуть.
В сковороду сложить лук, чеснок, лавровый лист, морковь, когда они станут мягче, вернуть мясо и залить вином. Выпарить и влить бульон. Убавить огон, тушить до готовности, приправить.
Подавать с пастой, сбрызнутой оливковым маслом
app.300-400g chicken thighs
1 onion, thick slices
1 big carrot
1 big bell pepper
1 large tomato
thyme
basil
garlic
red pepper powder
bay leave
chicken stock
app.100ml red dry wine
app.250-300g any pasta
some flour
salt
Sprinkle chicken pieces in salt, black pepper and some flour. On olive oil and some butter fry meat from both sides. Take it out.
Add onion, garlic, carrot and bay leave to the frying pan, when they are a little bit golden, return the chicken and pour wine. Wait, until it evaporates, then pour stock over and lower the gas. Now add spices, cover and simmer until the meat is ready.
In the meanwhile cook pasta. Drain, drizzle with olive oil and serve with the chicken ragu.
Последние дни у нас дождь, что ж, осень приближается и внезапно меняются и предпочтения в еде. Нужно больше енергии, более сытные блюда...
Это один из таких рецептов. Берите куриные бедрышки, по крайней мере, не филе.
300-400г куриных бедрышек
1 лук, крупно нарезаный
1 крупная морковь
1 крупный болгарский перец
1 крупный помидор
тимьян, базилик, чеснок
красный перец в порошке
лавровый лист
куриный бульон
ок.100мл красного сухого вина
ок.250-300 любой пасты
немного муки, соль
Обвалять мясо в соли, перце и муке, обжарить на сливочном и оливковом масле, вынуть.
В сковороду сложить лук, чеснок, лавровый лист, морковь, когда они станут мягче, вернуть мясо и залить вином. Выпарить и влить бульон. Убавить огон, тушить до готовности, приправить.
Подавать с пастой, сбрызнутой оливковым маслом
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!