ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Sunday, August 14, 2011

Gateau a la Ricotta aux Pommes/Пирог с Творогом и Яблоками

Light, fluffy and delicious cake. Nice for breakfast, can save time if you make several small ones, for example in muffin forms. Apple can be substituted for any other fruit or just raisins.



300g ricotta
300g flour
1 t.s. baking powder
160g sugar
1 apple
3 eggs

Mix ricotta, sugar, add flour, soda, yolks. beat egg whites separately until stiff and fold into mixture, add apple pieces.
Bake at 180C for app.50 minutes (if using 1x20cm springform).
Enjoy!

Легкий, пышный и вкусный пирог! Хорош к завтраку, а если сделать его в форме для кексов, то он испечется быстрее.
Яблоко можно заменить другим фруктом.


300г творога
300г муки
1ч.л. разрыхлителя
160г сахара
1 яблоко
3 яйца

Смешать творог, сахар, муку. Добавить желтки и разрыхлитель. Отдельно взбить в пену белки и вмешать в тесто, положить яблоки.
Печь при 180С 50 минут (тут форма 20см).
Приятного аппетита!


No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...