A very filling snack! I decided to experiment and add some poppy seed into my bars. I liked the result a lot. By the way, these bars will definitely keep their shape, you don't have to be worried, that they crumble. The amount of fat is also reduced here.
2 cups oats flakes
3/4c walnuts
3/4c dried apricots
2tb.s. rye flour
pinch of salt
1/2c poppy seed
1/3c honey or mulberry molasses
2 egg whites
vanilla
Mix dry and wet ingredients, press into app. 20x20cm baking form, covered with paper. Bake at 150C for 40-45 minutes.
Сытный перекус:) Решила проэкспериментировать и добавить мак в батончики, получилось очень хорошо! Кстати, в этом рецепте можно не сомневаться, батончики не будут крошится! А еще кол-во жира здесь минимальное
2 ст. хлопьев
3/4ст. грецких орехов
3/4ст. кураги
2ст.л. ржаной муки
щепотка соли
1/2ст. мака
1/3ст. меда или мелассы
2 белка
ваниль
Смешать все ингредиенты, утромбовать массу в форму 20х20, проложеную бумагой. Печь при 150С 40-45 минут.
2 cups oats flakes
3/4c walnuts
3/4c dried apricots
2tb.s. rye flour
pinch of salt
1/2c poppy seed
1/3c honey or mulberry molasses
2 egg whites
vanilla
Mix dry and wet ingredients, press into app. 20x20cm baking form, covered with paper. Bake at 150C for 40-45 minutes.
Сытный перекус:) Решила проэкспериментировать и добавить мак в батончики, получилось очень хорошо! Кстати, в этом рецепте можно не сомневаться, батончики не будут крошится! А еще кол-во жира здесь минимальное
2 ст. хлопьев
3/4ст. грецких орехов
3/4ст. кураги
2ст.л. ржаной муки
щепотка соли
1/2ст. мака
1/3ст. меда или мелассы
2 белка
ваниль
Смешать все ингредиенты, утромбовать массу в форму 20х20, проложеную бумагой. Печь при 150С 40-45 минут.
it's wonderful!
ReplyDeleteI like your bars!
ReplyDeleteThank you! These are one of my favourites; I also like this recipe with coconut and almond
ReplyDelete