One easy creamy chicken with vegetables dish, with a touch of lemon.
app.400g chicken thighs
2 medium carrots
4-5 leek stalks
butter and olive oil
chicken stock app. 200ml
full fat milk app. 150ml
black pepper
zest of 0,5 lemon
First fry chicken pieces on butter and oil until golden, add carrots and then leeks. Pour chicken stock and season. Cook for about 20 minutes, add milk, when liquid begins evaporating.
Sprinkle with lemon zest and turn the heat off. Let it rest for 5 minutes. Serve.
Легкое в приготовлении, сливочно-нежное блюдо с курицей и овощами и нотками лимона.
ок.400г куриных бедрышек
2 средние морковки
4-5 стрел порея
слив. и оливковое масло
ок.200мл куриного бульона
ок.150мл молока
черный перец
цедра 0,5 лимона
Обжаритъ курицу, добавить морковь и порей, влить бульон и приправить. Тушить 20 минут, а когда начнет выкипать жидкость, влить молоко. Вмешать цедру и выключить, Дать постоят;, накрыв крышкой, минут 5.
app.400g chicken thighs
2 medium carrots
4-5 leek stalks
butter and olive oil
chicken stock app. 200ml
full fat milk app. 150ml
black pepper
zest of 0,5 lemon
First fry chicken pieces on butter and oil until golden, add carrots and then leeks. Pour chicken stock and season. Cook for about 20 minutes, add milk, when liquid begins evaporating.
Sprinkle with lemon zest and turn the heat off. Let it rest for 5 minutes. Serve.
Легкое в приготовлении, сливочно-нежное блюдо с курицей и овощами и нотками лимона.
ок.400г куриных бедрышек
2 средние морковки
4-5 стрел порея
слив. и оливковое масло
ок.200мл куриного бульона
ок.150мл молока
черный перец
цедра 0,5 лимона
Обжаритъ курицу, добавить морковь и порей, влить бульон и приправить. Тушить 20 минут, а когда начнет выкипать жидкость, влить молоко. Вмешать цедру и выключить, Дать постоят;, накрыв крышкой, минут 5.
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!