Though the leaves here are still quite green, the feeling of autumn has already arrived. Yellow color to these scones give corn meal, apricots and honey. Lovely combination...you could go further and eat them with apricot jam in the middle...mmm
1 cup wheat flour
3/4 cup corn flour
1/2 cup oats
1/2 cup flower honey
1.5 t.s. baking powder
salt
0.5 cup cut dry apricots
200ml liquid yogurt
vanilla
some milk+sugar to brush
Mix dry and wet ingredients, add apricots. Form a ball and flatten it to create a 2 cm thick round. Cut it into 8 triangular pieces.
Preheat oven to 200C, put the scones on baking paper, sprinkle with milk and sugar on top and bake for 15 minutes. Let them cool off on a wire rack.
Хотя листья на деревьях тут еще зеленые, в воздухе пахнет осенью. Эти сконы получаются желтыми из-за налицйия кукурузной муки, кураги и меда. Можно продолжить желтую тему и намазывать их абрикосовым джемом...
1 ст. муки
3/4 ст. кукурузной муки
1/2 ст. овсяных хлопьев
1/2 ст. цветочного меда
1.5 ч.л. разрыхлителя
соль
0,5 ст. порезаной кураги
200мл жидкого йогурта
ваниль
немного молока и сахара для посыпки
Смешать сухие и мокрые ингредиенты, добавить курагу. Сформировать шар, сплющить его до 2 см толщины, нарезать на 8 треугольников.
Духовка 200С. Разложить сконы на бумагу, смазать молоком и присыпать сахаром, печь 15 минут. Остудить
1 cup wheat flour
3/4 cup corn flour
1/2 cup oats
1/2 cup flower honey
1.5 t.s. baking powder
salt
0.5 cup cut dry apricots
200ml liquid yogurt
vanilla
some milk+sugar to brush
Mix dry and wet ingredients, add apricots. Form a ball and flatten it to create a 2 cm thick round. Cut it into 8 triangular pieces.
Preheat oven to 200C, put the scones on baking paper, sprinkle with milk and sugar on top and bake for 15 minutes. Let them cool off on a wire rack.
Хотя листья на деревьях тут еще зеленые, в воздухе пахнет осенью. Эти сконы получаются желтыми из-за налицйия кукурузной муки, кураги и меда. Можно продолжить желтую тему и намазывать их абрикосовым джемом...
1 ст. муки
3/4 ст. кукурузной муки
1/2 ст. овсяных хлопьев
1/2 ст. цветочного меда
1.5 ч.л. разрыхлителя
соль
0,5 ст. порезаной кураги
200мл жидкого йогурта
ваниль
немного молока и сахара для посыпки
Смешать сухие и мокрые ингредиенты, добавить курагу. Сформировать шар, сплющить его до 2 см толщины, нарезать на 8 треугольников.
Духовка 200С. Разложить сконы на бумагу, смазать молоком и присыпать сахаром, печь 15 минут. Остудить
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!