ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Monday, October 3, 2011

Banana Muffins with Custard Frosting/Кексы Банановые с Заварным Кремом

Really lovely tender big cupcakes:)



                             
3/4 cup whole wheat flour
1/2 cup wheat flour
1 t.s. baking soda
pinch of salt
1 t.s. cinnamon
90g sugar
2 mashed bananas
1/4 cup hazelnut oil (or any other)
2 egg whites
vanilla
handful chopped walnuts



Frosting:
200ml milk
1 tb.s. sugar
2 egg yolks
2 tb.s. flour
vanilla



Preheat oven to 175C. Combine dry ingredients. In another bowl mix wet ingredients. Gently fold them into dry ones and add walnuts.
Grease 6 muffin forms, divide batter between them and bake for 27-30 minutes. Let them cool completely.
Prepare custard. Boil milk, mix egg yolks, flour, sugar and vanilla, add a little milk into the mixture to make it thinner and then pour it into the rest of milk. Whisking constantly thicken the custard on fire. Let cool completely.
Decorate your muffins and enjoy!
And these are with strawberry flavour ( replaced cinnamon, sugar and walnuts with 80ml Nesquick Strawberry drink in powder form, frosting is light whipping cream with strawberry).



Нежные большие кексы с заварным кремом.

3/4 ст. цельнозерновой муки
1/2ст. обычной муки
1ч.л. разрыхлителя
щепотка соли
1ч.л. корицы
90г сахара
2 размятых банана
1/4 ст. растительного масла (лесной орех)
2 белка
ваниль
пригоршня грецких орехов

Крем:
200мл молока
1ст.л. сахара
2 желтка
2ст.л. муки
ваниль



Духовка 175с. Смешать отдельно мокрые и сухие ингредиенты, соединить и добавить орехи.
Смазать формы, разлить тесто по формам и выпекать 27-30 мин. Остудить.
Сварить крем из указанных выше ингредиентов, остудить, переложить в кондитерский мешок и выдавить сверху на кексы.



No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...