ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Wednesday, October 19, 2011

Chicken Adobo

There are many versions of this dish, in mine I used balsamic vinegar and chicken breast, cut into cubes. The sauce has pretty strong taste, so I think it's better to use as little salt as possible.



500g chicken meat
150ml light soy sauce
150ml balsamic vinegar
4 garlic cloves, crushed
paprika flakes 2 t.s.
200ml chicken broth without salt
2 bay leaves
parsley to serve

Marinate meat in all ingredients for an hour or more. Heat oil in a heavy pan, add chicken and liquid, broth and cook on medium high for about 25 minutes, until the meat is ready and soft. Thicken the sauce a little with a tea spoon of starch. Serve.





Существует много вариантов этого блюда. Тут я использовала бальзамический уксус и куриную грудку. Соус довольно соленый, доминирующий, поэтому советую использовать как можно меньше соли.

500г куриного мяса
150мл легкого соевого соуса
150мл бальзамического уксуса
4 зубка чеснока
2ч.л. паприки
200мл куриного бульона (без соли)
2 лавровых листа
петрушка

Замариновать мясо во всех ингредиентах (кроме петрушки). разогреть оливковое масло на сковороде, добавить мясо, бульон и маринад и тушить минут 25 на среднем огне.Когда мясо станет мягким, добавить немного крахмала, загустить соус и подавать.

No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...