Finally I made them and they made a lovely breakfast! Crunchy from the outside and soft and airy inside...Definitely have to buy more muffin forms and make more rolls at the same time.
200ml milk
2 eggs
200g flour
pinch of salt
butter/oil for greasing forms
Carefully mix all components, making sure there are no lumps (you could consider using blender). Grease 6 large muffin forms (if you don't have special popover pans/custard cups) pour the batter only half way. Let them stand and in the meanwhile preheat the oven to 200C.
Bake for pp.30 minutes.
Can be served sweet or savoury , depending on the mood:)
Наконец я их сделала, а они стали для нас чудесным завтраком! Хрустящие снаружи и мягкие и воздушные внутри...Определенно мне нужно подкупить еще несколько форм для кексов и выпекать сразу много!
200мл молока
200г (в чашке) муки
2 яйца
щепотка соли
масло для смазки
Аккуратно смешайте все ингредиенты, чтобы не плучились комки. Смажте 6 форм для кексов маслом, разлейте тесто по формам, заполняя только половину. Печь ок.30 минут.
Подавайте как со сладким, так и с несладким (джем, слив, масло, йогурт, паштет...)
200ml milk
2 eggs
200g flour
pinch of salt
butter/oil for greasing forms
Carefully mix all components, making sure there are no lumps (you could consider using blender). Grease 6 large muffin forms (if you don't have special popover pans/custard cups) pour the batter only half way. Let them stand and in the meanwhile preheat the oven to 200C.
Bake for pp.30 minutes.
Can be served sweet or savoury , depending on the mood:)
Наконец я их сделала, а они стали для нас чудесным завтраком! Хрустящие снаружи и мягкие и воздушные внутри...Определенно мне нужно подкупить еще несколько форм для кексов и выпекать сразу много!
200мл молока
200г (в чашке) муки
2 яйца
щепотка соли
масло для смазки
Аккуратно смешайте все ингредиенты, чтобы не плучились комки. Смажте 6 форм для кексов маслом, разлейте тесто по формам, заполняя только половину. Печь ок.30 минут.
Подавайте как со сладким, так и с несладким (джем, слив, масло, йогурт, паштет...)
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!