Very tasty nutty-creamy-cosy pasta, though without cream in it. Some extra protein is always welcomed:) The recipe belongs to Nigella Lawson, I made only small changes.
I took tortiglioni, though flat pasta was recommended
olive oil
2 garlic cloves
salt
black pepper
small handful toasted walnuts
1 thinly sliced bread soaked in
app.50ml milk
oregano
parmigiana
Cook pasta. Reserve some of the water.
Place walnuts (reserve several for garnishing) , soaked in milk bread, garlic, oregano in blender and pulse until creamy. Add olive oil and some of the reserved pasta water. Toss pasta in sauce and serve with nuts and parmesan.
Очень вкусная орехово-кремово-уютная паста, хотя и без сливок. Дополнительный протеин никогда не помешает:) Рецепт Найджеллы Лаусон, я совсем немного изменила.
I took tortiglioni, though flat pasta was recommended
olive oil
2 garlic cloves
salt
black pepper
small handful toasted walnuts
1 thinly sliced bread soaked in
app.50ml milk
oregano
parmigiana
Cook pasta. Reserve some of the water.
Place walnuts (reserve several for garnishing) , soaked in milk bread, garlic, oregano in blender and pulse until creamy. Add olive oil and some of the reserved pasta water. Toss pasta in sauce and serve with nuts and parmesan.
Очень вкусная орехово-кремово-уютная паста, хотя и без сливок. Дополнительный протеин никогда не помешает:) Рецепт Найджеллы Лаусон, я совсем немного изменила.
Я использовала тортильони, хотя советовали брать плоскую пасту
оливковое масло
соль
перец
2 зубка чеснока
небольшая горсть подсушеных грецких орехов
1 тонких ломтик хлеба, размоченный в
ок.50мл молока
натертый пармезан
орегано
петрушка
Отварить пасту. Оставить немного воды, в которой она варилась.
В блендер сложить орехи (несколько оставить для украшения), хлеб в молоке, орегано, посолить, поперчить и пропульсировать до образования кремовой массы, добавить оливковое масло и немного воды от пасты.
Пасту подавать с соусом и пармезаном сверху, можно посыпать орехами.
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!