The recipe was taken from here, I just made small changes to taste. A very nice snack or breakfast!
2,5 cups oat flakes
1 cup cut almonds
0,5 cup coconut shred
5-6 tb.s. honey (I took 3 honey, 1 carob molasses, 1 pomegranate syrup)
3 tb.s. butter
salt
vanilla
handful dried cranberries
zest of 1 orange
Oven 175C, place oats, coconut and almond on baking sheet and bake for 10 minutes, put in a bowl. In a pan boil for 1 minute butter, honey (and other syrup), salt and vanilla. Pour into oats mixture, add cranberries and zest, stir and press into lined with baking paper ovenproof dish.
Bake for 30 min at 150C.
Let it cool for 2 hours and then cut with bread knife.
Замечательный завтрак или перекус!
2,5ст. овсяных хлопьев
1ст. раздробленного миндаля
0,5ст. кокосовой стружки
5-6ст.л. меда (я взяла3 ложки меда, 1 мелассы из кароба и 1 гранатовой мелассы)
3ст.л. слив. масла
соь
ваниль
пригоршня сушеной клюквы
цедра 1 апельсина
Духовка 175С. Смешать овес, кокос, миндаль на деке и запечь 10 минут, затем высыпать в миску. В кастрюльке в течении 1 минуты прогреть масло, мед, соль и ваниль. Вылить на сухие ингредиенты, добавив клюкву и цедру, размешать. Печь в форме, проложенной бумагой ок. 30 мин, при 150Ц. Остудить и разрезать ножем для хлеба
2,5 cups oat flakes
1 cup cut almonds
0,5 cup coconut shred
5-6 tb.s. honey (I took 3 honey, 1 carob molasses, 1 pomegranate syrup)
3 tb.s. butter
salt
vanilla
handful dried cranberries
zest of 1 orange
Oven 175C, place oats, coconut and almond on baking sheet and bake for 10 minutes, put in a bowl. In a pan boil for 1 minute butter, honey (and other syrup), salt and vanilla. Pour into oats mixture, add cranberries and zest, stir and press into lined with baking paper ovenproof dish.
Bake for 30 min at 150C.
Let it cool for 2 hours and then cut with bread knife.
Замечательный завтрак или перекус!
2,5ст. овсяных хлопьев
1ст. раздробленного миндаля
0,5ст. кокосовой стружки
5-6ст.л. меда (я взяла3 ложки меда, 1 мелассы из кароба и 1 гранатовой мелассы)
3ст.л. слив. масла
соь
ваниль
пригоршня сушеной клюквы
цедра 1 апельсина
Духовка 175С. Смешать овес, кокос, миндаль на деке и запечь 10 минут, затем высыпать в миску. В кастрюльке в течении 1 минуты прогреть масло, мед, соль и ваниль. Вылить на сухие ингредиенты, добавив клюкву и цедру, размешать. Печь в форме, проложенной бумагой ок. 30 мин, при 150Ц. Остудить и разрезать ножем для хлеба
Fantastica receta, increible blog de cocina, me dusta mucho, desde España.
ReplyDeletehttp://valenciagastronomic.blogspot.com.es
Un saludo del chefgonin
Фантастический рецепт, удивительный блог приготовления пищи, стерео меня много, начиная с España.
http://valenciagastronomic.blogspot.com.es