2 eggplants (slices)
1 medium onion
500-600gr grounded beef
3 cloves garlic
oregano, thyme, basil- 1 t.s. each
3 large tomatoes
2 tb.s. balsamic venigar
tomato paste and pepper paste, dissolved in 1 cup water
mint
Fry onion, add meat, wait, until brownish, add garlic, herbs and tomatoes. Cook for several minutes, season, add venigar and tomato paste water (half a cup).
Oven 190, place slices of eggplant in ovenproof dish, sprinkle with olive oil and bake until tender, 20 minutes. Now put meat with vegetables on top of eggplants and bake at 175C , sprinkle with some cheese on top, if desired.
When ready, serve with fresh mint.
2 баклажана (кружками)
1 средняя луковица
500-600г говяжьего фарша
3 зубка чеснока
орегано, тимьян, базилик- всего по 1ч.л.
3 крупных томата
2 ст.л. бальзамико
разведенная в 1 ст. воды паста из томатов и перцев
мята
Поджарить лук, добавить фарш, дождаться, пока станет золотистым, добавить чеснок, травы и томаты.
Протушить несколько минут, посолить, добавить уксус и томатную пасту (половину).
Духовка 190С, выложить баклажан на дно огнеупорной формы, побрызгать оливковым, запечь в духовке 20 минут. Теперь выложить сверху мясо и овощи, запечь при 175С, посыпать сыром сверху, если нравится.
Подавать с мятой сверху
1 medium onion
500-600gr grounded beef
3 cloves garlic
oregano, thyme, basil- 1 t.s. each
3 large tomatoes
2 tb.s. balsamic venigar
tomato paste and pepper paste, dissolved in 1 cup water
mint
Fry onion, add meat, wait, until brownish, add garlic, herbs and tomatoes. Cook for several minutes, season, add venigar and tomato paste water (half a cup).
Oven 190, place slices of eggplant in ovenproof dish, sprinkle with olive oil and bake until tender, 20 minutes. Now put meat with vegetables on top of eggplants and bake at 175C , sprinkle with some cheese on top, if desired.
When ready, serve with fresh mint.
2 баклажана (кружками)
1 средняя луковица
500-600г говяжьего фарша
3 зубка чеснока
орегано, тимьян, базилик- всего по 1ч.л.
3 крупных томата
2 ст.л. бальзамико
разведенная в 1 ст. воды паста из томатов и перцев
мята
Поджарить лук, добавить фарш, дождаться, пока станет золотистым, добавить чеснок, травы и томаты.
Протушить несколько минут, посолить, добавить уксус и томатную пасту (половину).
Духовка 190С, выложить баклажан на дно огнеупорной формы, побрызгать оливковым, запечь в духовке 20 минут. Теперь выложить сверху мясо и овощи, запечь при 175С, посыпать сыром сверху, если нравится.
Подавать с мятой сверху
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!