Tried to make them a bit healthier.
For 16-17 scones;
200g flour
200g wholewheat flour
50g oats
5 g baking powder
250ml milk
40g butter
1t.s. salt
100-120g cheddar
Mix dry ingredients, add wet and roll the dough (not thinner than 2 cm). Cut with the help of glass (appr.4cm) rounds, sprinkle with more cheese and bake on baking tray for 15 minutes (200C).
Good with avocado and also with some extra cheese, or just jam, for example.
Попыталась сделать их более полезными.
На 16-17 штук
200г муки
20ог цельнозерновой муки
50г овсяных хлопьев
5 г разрыхлителя
250мл молока
40г слив. масла
1ч.л. соли
100-120г чеддера
Смешать сухие ингредиенты, добавить мокрые, замесить тесто и раскатать толщиной 2 см. Выдавить при помощи стаканчика (ок.4см) кружки, посыпать сверху больше сыра и выпекать при 200С 15 минут.
Хороши с авокадо и дополнительным сыром, или просто с джемом, например.
For 16-17 scones;
200g flour
200g wholewheat flour
50g oats
5 g baking powder
250ml milk
40g butter
1t.s. salt
100-120g cheddar
Mix dry ingredients, add wet and roll the dough (not thinner than 2 cm). Cut with the help of glass (appr.4cm) rounds, sprinkle with more cheese and bake on baking tray for 15 minutes (200C).
Good with avocado and also with some extra cheese, or just jam, for example.
Попыталась сделать их более полезными.
На 16-17 штук
200г муки
20ог цельнозерновой муки
50г овсяных хлопьев
5 г разрыхлителя
250мл молока
40г слив. масла
1ч.л. соли
100-120г чеддера
Смешать сухие ингредиенты, добавить мокрые, замесить тесто и раскатать толщиной 2 см. Выдавить при помощи стаканчика (ок.4см) кружки, посыпать сверху больше сыра и выпекать при 200С 15 минут.
Хороши с авокадо и дополнительным сыром, или просто с джемом, например.
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!