ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Thursday, April 21, 2011

Pennette with beetroot

Healthy, full of color and tastry pasta



2 small beetroots
pasta
olive oil
salt, black pepper
orange juice
sheep cheese



Bake beetroot in a baking dish with some water on the bottom and covered with foil at 200C for 45 minutes.
Take the beetroot out, peel, cut into thin wedges.
Cook pasta until al dente, drain, add some olive oil, season, mix with beetroot slices and cheese. Serve.

3 comments:

  1. ООО, со свеклой никогда пасту не делал (а ведь давно еще подсмотрел идею у Ю.Высоцкой). А ведь вкусно должно быть, да еще и с овечьим сыром!

    ReplyDelete
  2. Подумалось, что если еще орешками присыпать - будет вообще волшебно!

    ReplyDelete
  3. a ya do etogo i ne znala, chto mozhno so svekloj, i zrya ne znala:) ochen' vkusno

    ReplyDelete

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...