ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Monday, August 15, 2011

Rye Bread with Onion/Ржаной Хлеб с Луком

Very nice brown bread.



350g flour + more if needed
350g rye flour (measure with a cup)
20g sugar
20g dry yeast
250ml lukewarm milk
310ml lukewarm water
2 t.s. salt
1 big onion, sliced
olive oil
fennel seeds

Mix flours, sugar and yeast. Start adding liquid and knead for several minuted, until smooth. Leave the dough in oiled bowl, covered with plastic for an hour.
Preheat oven to 180C.
Knead the dough one more time, roll out on oiled surface and spread fried on olive oil onion with some fennel seeds, salt and pepper. Roll to form cylinder and transfer into oiled baking form. Let stand for 20 minutes and bake for 60-70 minutes. Let it cool down on a wire rack.

Вкусный ржаной хлеб.

350г обычной муки+ если нужно, больше
350г ржаной муки (меряю стаканом)
20г сахара
20г сухих дрожжей
250мл теплого молока
310мл теплой воды
2ч.л. соли
1 луковица, мелко нарезать
оливковое масло
семена фенхеля

Смешать муку, сахар, дрожжи. Начать добавлять жидкость и замешивать, в процессе добавить соль. Оставить тесто в смазанной мискена час, накрыв пакетом.
Духовка 180С. Еще раз помесить тесто, раскатать в пласт, разложить поджареный лук и семена фенхеля, скрутить в форме цилиндра и сложить в смазанную форму. Дать ему постоять 20 минут, а затем выпекать 60-70минут

No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...