ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Sunday, September 18, 2011

Rustic mini Apple pies/Старомодные Яблочные Пироги

How much better can it get than drinking your cup of fresh English breakfast with an apple pie on a sunny autumn day outside in the garden ?



225g dry cottage cheese
225g flour
2-3tb.s. wheat bran
4tb.s. vegetable oil
2-3tb.s. milk
pinch of salt

6 small gala apples, sliced
2tb.s. carob molasses
brown sugar to taste
cinnamon
butter

almond butter*



Mix ingredients for the dough and divide into 6 parts. Roll with your fingers each part and form a basket (using bottom of muffin form ).
Bake them at 200C for 17-18 minutes. Remove muffin form and bake for another 10 minutes.
Mix sliced apples with spices and sugar. On butter cook apples on frying pan until tender. Put some almond butter on the bottom of each basket. then fill with apple and their juices and bake again for about 5 minutes. Let them cool, and enjoy a healthy snack.

*almond butter is available in middle eastern shops, or also can be made at home

Может ли быть что-то лучше, чем в теплый осенний день попить чайку с яблочным пирогом в саду?

225г сухого творога
225г муки
2-3ст.л. отрубей
4ст.л. растительного масла
2-3ст.л. молока
щепотка соли


6 маленъких яблок Гала, нарезаных
2ст.л. мелассы из кароба/меда
коричневый сахар по вкусу
корица
масло

миндальная паста

Замесить тесто, разделить на 6 частей.Раскатать руками каждый кусочек, сформировать в форме корзины (легче, если испоьзовать обратную сторону форм для маффинов).
При 200С выпекать 18 минут. Снять корзинки с форм и допечь еще минут 10.
Протушить яблоки с сахаром и корицей на сливочном масле. На дно корзиночек положить по ст.л. миндальной пасты сверху яблоки. Поставить под гриль или запечь еще 5 минут.

*миндальную пасту можно сделать самостоятельно или купить

No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...