Quick and healthy side dish. I could not find saffron at home, for the presentation it would have been better, but the taste did not suffer in anyway.
bulgur, cooked in chicken/vegetable broth
*with saffron
1 large tomato
2 small green bell peppers
2 garlic cloves
2 tb.s. lemon juice
half an onion
1 zucchini
salt/pepper to taste
small bunch of mint, chopped
On olive oil cook garlic and onion, add bell pepper, zucchini, thinly sliced and tomato. Cook for about 10-15 minutes, add mint and lemon juice at the end. Serve mixed with bulgur.
Быстро и здорово. Не нашла дома шафран, если у вас есть, обязательно добавляйте, для цвета...ну а на вкус не особо влияет.
булгур, отвареный в курином или овощном бульоне
1 крупный помидор
2 маленьких болгарских перца (тут зеленые)
2 зубка чеснока
0,5 луковицы
1 ст.л. лимонного сока
1 кабачок
маленкький пучок мяты
соль, перец
Н оливковом масле стушить овощи, примерно 10-15 минут. В конце добавить сок и мяту. Подавать с булгуром
Быстро и здорово. Не нашла дома шафран, если у вас есть, обязательно добавляйте, для цвета...ну а на вкус не особо влияет.
булгур, отвареный в курином или овощном бульоне
1 крупный помидор
2 маленьких болгарских перца (тут зеленые)
2 зубка чеснока
0,5 луковицы
1 ст.л. лимонного сока
1 кабачок
маленкький пучок мяты
соль, перец
Н оливковом масле стушить овощи, примерно 10-15 минут. В конце добавить сок и мяту. Подавать с булгуром
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!