ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Sunday, October 16, 2011

Cottage Cheese "Truffles"/"Трюфеля" из творога

Appeared to be a lovely snack! Made 3 different kinds, coconut, peanut and powdered coffee and liked them all!



500g cottage cheese (mine was thick)
2 tb.s Greek yogurt
2tb.s. honey
handful chopped dried apricots
vanilla sugar 10g

crushed toasted and salty peanuts, coconut, coffee etc.

Blend all ingredients (apart from peanuts...) well. Form small balls (make them any size that you feel like), mine were again quite large:) Roll them in topping and freeze until they are harder, but not entirely frozen. Serve
* Coffee topping will melt a bit when out of the freezer





Оказались чудным перекусом! Я сделала 3 вида, с кокосом, кофе и арахисом и абсолютно все мне понравились.

500г творога (у меня сухой)
2 ст.л. греческого йогурта
2ст.л. меда
пригоршня порезаной кураги
10г ванильного сахара

соленый поджареный арахис, кокос, кофе...

Все ингредиенты смешать в блендере (кроме посыпки). Сформировать маленькие шарики, обвалять их в посыпке и поставить в морозилку, Их замораживать не нужно, просто хорошо осудить, Хотя, возможно кому-то понравится и замороженый вариант.
* посыпка из кофе немного подтает в комнатной температуре

No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...