The recipe found and adapted from gourmettraveller.
Those who like different types of cabbage like I do, will enjoy this creamy and cosy soup.
1 onion
4 garlic cloves
1 large potato
1 kg cauliflower, trimmed
white pepper
1,5l chicken stock
200ml milk
app.80g shredded Swiss cheese/gruyere
olive oil and butter
In a large and heavy pan/dutch oven cook garlic, sliced onion and potato, use mixture of olive oil and butter.
After app.8 minutes add cauliflower flowers and stock. Cook for 25 minutes, until vegetables are soft. Add pepper. Using blender puree the soup until creamy, add cheese and milk, stir.
Serve with toasted bread and extra cheese.
Рецепт найден и изменен по вкусу и наличию ингредиентов дома:)
Те, кто любит капусту, как я, оценит этот кремовый и уютный суп!
1 луковица
4 зубка чеснока
1 крупный картофель
1кг цветной капусты
белый перец
1,5л куриного бульона
200мл молока
ок.80г натертого швейцарского сыра
оливковое масло и сливочное
В тяжелой кастрюле разогрейте масло, протушите лук, чеснок и картофель, минут 8, добавьте капусту и залейте бульоном. Варите, пока овоши не станут мягкими, поперчите и взбейте блендером. Долейте молоко. Подавайте с гренками и дополнительным сыром!
Those who like different types of cabbage like I do, will enjoy this creamy and cosy soup.
1 onion
4 garlic cloves
1 large potato
1 kg cauliflower, trimmed
white pepper
1,5l chicken stock
200ml milk
app.80g shredded Swiss cheese/gruyere
olive oil and butter
In a large and heavy pan/dutch oven cook garlic, sliced onion and potato, use mixture of olive oil and butter.
After app.8 minutes add cauliflower flowers and stock. Cook for 25 minutes, until vegetables are soft. Add pepper. Using blender puree the soup until creamy, add cheese and milk, stir.
Serve with toasted bread and extra cheese.
Рецепт найден и изменен по вкусу и наличию ингредиентов дома:)
Те, кто любит капусту, как я, оценит этот кремовый и уютный суп!
1 луковица
4 зубка чеснока
1 крупный картофель
1кг цветной капусты
белый перец
1,5л куриного бульона
200мл молока
ок.80г натертого швейцарского сыра
оливковое масло и сливочное
В тяжелой кастрюле разогрейте масло, протушите лук, чеснок и картофель, минут 8, добавьте капусту и залейте бульоном. Варите, пока овоши не станут мягкими, поперчите и взбейте блендером. Долейте молоко. Подавайте с гренками и дополнительным сыром!
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!