So-Easy-to-Prepare healthy snack! You only need a good blender and a few spare minutes. One can take it to work, for a long car trip or just when feeling a bit hungry, but not enough for "real meal":) It makes 6 thick bars.
150g dried apricots
100g dried pineapple (or other to taste)
3/4 cup toasted almonds
1 cup oat flakes
app.100-150ml orange juice
Put all ingredients into blender and pulse several times until the mixture resembles sticky dough. Grease baking paper, cover with it one rectangular form for baking bread. Press the mixture into it, cover with long ends of the paper and refrigerate for an hour or so. Then cut into bars. I decorated just for fun with red icing.
Их так легко готовить! Понадобится только хороший блендер и несколько свободных минут. Их можно брать на работу, в длительную поездку или просто перекусывать в течении дня.
150г кураги (мягкой)
100г сушеного ананаса (или другой фрукт по желанию)
3/4 стакана поджаренного миндаля
1 стакан (220г) овсяных хлопьев
ок.100-150мл апельсинового сока
Все ингредиенты сложить в блендер и перемолоть несколько раз, пока масса не будет похожа на липкое тесто. Смазать бумагу для выпечки маслом, выложить на нее массу, утромбовать (лучше в форме для выпечки хлеба). Отправить в холодильник на часок, затем нарезать (6 штук) и украсить, если хочется
150g dried apricots
100g dried pineapple (or other to taste)
3/4 cup toasted almonds
1 cup oat flakes
app.100-150ml orange juice
Put all ingredients into blender and pulse several times until the mixture resembles sticky dough. Grease baking paper, cover with it one rectangular form for baking bread. Press the mixture into it, cover with long ends of the paper and refrigerate for an hour or so. Then cut into bars. I decorated just for fun with red icing.
Их так легко готовить! Понадобится только хороший блендер и несколько свободных минут. Их можно брать на работу, в длительную поездку или просто перекусывать в течении дня.
150г кураги (мягкой)
100г сушеного ананаса (или другой фрукт по желанию)
3/4 стакана поджаренного миндаля
1 стакан (220г) овсяных хлопьев
ок.100-150мл апельсинового сока
Все ингредиенты сложить в блендер и перемолоть несколько раз, пока масса не будет похожа на липкое тесто. Смазать бумагу для выпечки маслом, выложить на нее массу, утромбовать (лучше в форме для выпечки хлеба). Отправить в холодильник на часок, затем нарезать (6 штук) и украсить, если хочется
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!