One more favourite quick bread here! What I like about this one - it's crispy on top, reminds of a cookie, with pleasant coconut flavour. The recipe is from Martha Stewart site (Jamaican kitchen), I just made small change and individual servings, very convenient to take them with you.
1 cup ordinary flour
0,5 cup whole wheat flour
pinch of salt
100g sugar
0,5 cup coconut flakes
vanilla
0,5 cup milk
1 egg
Mix dry ingredients. Beat egg with milk and add to the flour. Preheat oven to 175C. Grease 6 big muffin forms, divide the dough between them and bake for 13-15 minutes. Let them cool on a wire rack.
Еще один любимый быстрый хлеб! Что мне понравилось, так это хрустящий верх, который напоминает печенье, и очень приятный кокосовый аромат. Этот рецепт Марты Стюарт (ямайская кухня), я сделала кое-какие изменения и испекла его отделными порциями, очень удобно брать с собой.
1 чашка муки
0,5 чашки цельнозерновой
щепотка соли
100г сахара
0,5 чашки кокосовой стружки
ваниль
0,5 чашки молока
1 яйцо
1 cup ordinary flour
0,5 cup whole wheat flour
pinch of salt
100g sugar
0,5 cup coconut flakes
vanilla
0,5 cup milk
1 egg
Mix dry ingredients. Beat egg with milk and add to the flour. Preheat oven to 175C. Grease 6 big muffin forms, divide the dough between them and bake for 13-15 minutes. Let them cool on a wire rack.
Еще один любимый быстрый хлеб! Что мне понравилось, так это хрустящий верх, который напоминает печенье, и очень приятный кокосовый аромат. Этот рецепт Марты Стюарт (ямайская кухня), я сделала кое-какие изменения и испекла его отделными порциями, очень удобно брать с собой.
1 чашка муки
0,5 чашки цельнозерновой
щепотка соли
100г сахара
0,5 чашки кокосовой стружки
ваниль
0,5 чашки молока
1 яйцо
Смешать сухие ингредиенты. Отдельно взбить яйцо с молоком, добавить в муку. Смазать 6 крупных форм для кексов и разложить тесто. Выпекать при 175С 13-15 минут. Остудить на решетке
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!