I thought I had to share this recipe, it saved me this morning:) Fluffy, light and tasty breakfast muffin. Really ideal for one of such days when seems like there is suddenly nothing to eat in the fridge. And it's healthy too!
2 cups (x200ml) whole wheat flour
10g baking powder
1/4 cup molasses
1 egg
pinch of salt
1 cup buttermilk
1/4 cup vegetable oil
handful raisins
Mix dry ingredients, adding wet ones slowly. Grease 6 big muffin tins. Divide the dough between them. Oven 190C, bake for 23-25 minutes. And enjoy!
Я подумала, что нужно поделиться таким рецептом, сегодня утром он меня спас:)
Нежные, мягкие и вкусные. Идеальный рецепт для тех редких дней, когда вдруг обнаруживаеш, что нечем позавтракать. А они еще и полезные.
2 стакана (по 200мл) цельнозерновой муки
10г разрыхлителя
щепотка соли
1/4 стакана мелассы
1 яйцо
1 стакан кефира/простокваши/сыворотки
1/4 стакана растительного масла
пригоршня изюма
2 cups (x200ml) whole wheat flour
10g baking powder
1/4 cup molasses
1 egg
pinch of salt
1 cup buttermilk
1/4 cup vegetable oil
handful raisins
Mix dry ingredients, adding wet ones slowly. Grease 6 big muffin tins. Divide the dough between them. Oven 190C, bake for 23-25 minutes. And enjoy!
Я подумала, что нужно поделиться таким рецептом, сегодня утром он меня спас:)
Нежные, мягкие и вкусные. Идеальный рецепт для тех редких дней, когда вдруг обнаруживаеш, что нечем позавтракать. А они еще и полезные.
2 стакана (по 200мл) цельнозерновой муки
10г разрыхлителя
щепотка соли
1/4 стакана мелассы
1 яйцо
1 стакан кефира/простокваши/сыворотки
1/4 стакана растительного масла
пригоршня изюма
Смешать сухие ингредиенты, аккуратно вмешать мокрые. Смазать 6 больших форм для маффинов, распределить тесто. Выпекать при 190С 23-25 минут.
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!