They are just very tasty! Bitter sweet chocolate on top and crunchy bars with pieces of dry fruit...and flavours! Pictures were taken while chocolate was still warm...having kids around doesn't give me a lot of time flexibility.
2+3/4 cups oats
1/3 cup pepitas (roasted and salted)
2 tb.s. raisins
handful dried cranberries
10 chopped dried apricots
1tb.s. flax seeds+1tb.s. water- blended
5tb.s. pine honey
2tb.s. flour (any)
3tb.s. low fat margarine
80g dark chocolate
Heat honey and margarine until melted. Mix oats, seeds and fruit. Add flax seed mixture and honey mixture and stir well.
Transfer into covered with baking paper square baking form and bake for 25 minutes at 180C. let it cool completely, then cut into (8 large) bars. Melt chocolate and using rubber spatula cover each piece with it. Refrigerate until chocolate is firm again.
Они просто очень вкусные! Сладко-горький шоколад сверху и хрустящий батончик с кусочками фруктов....и ароматы!
Фото я делала, пока шоколад был еще теплых, к сожалению с детками не получается свободно распоряжаться временем...
2+3/4 стакана овсяных хлопьев
1/3 ст. тыквенных семечек (поджареных и подсоленых)
2ст.л. изюма
пригоршня сушеной клюквы
10 штук кураги, порезаных
1ст.л. семян льна +1ст.л. воды (смолоть блендером)
5ст.л. хвойного меда
3ст.л. маргарина с низким содержанием жира
2ст.л. любой муки
80г темного шоколада
Нагреть мед с маргарином. Смешать все сухие ингредиенты, залить горячим медом. Хорошо вдавить в квадратную форму всю получившуюся массу (проложить форму бумагой) и выпекать 25 минут при 180С.
Полностью остудитъ. Нарезать и покрыть растопленым шоколадом (удобно использовать силиконовую лопатку)
2+3/4 cups oats
1/3 cup pepitas (roasted and salted)
2 tb.s. raisins
handful dried cranberries
10 chopped dried apricots
1tb.s. flax seeds+1tb.s. water- blended
5tb.s. pine honey
2tb.s. flour (any)
3tb.s. low fat margarine
80g dark chocolate
Heat honey and margarine until melted. Mix oats, seeds and fruit. Add flax seed mixture and honey mixture and stir well.
Transfer into covered with baking paper square baking form and bake for 25 minutes at 180C. let it cool completely, then cut into (8 large) bars. Melt chocolate and using rubber spatula cover each piece with it. Refrigerate until chocolate is firm again.
Они просто очень вкусные! Сладко-горький шоколад сверху и хрустящий батончик с кусочками фруктов....и ароматы!
Фото я делала, пока шоколад был еще теплых, к сожалению с детками не получается свободно распоряжаться временем...
2+3/4 стакана овсяных хлопьев
1/3 ст. тыквенных семечек (поджареных и подсоленых)
2ст.л. изюма
пригоршня сушеной клюквы
10 штук кураги, порезаных
1ст.л. семян льна +1ст.л. воды (смолоть блендером)
5ст.л. хвойного меда
3ст.л. маргарина с низким содержанием жира
2ст.л. любой муки
80г темного шоколада
Нагреть мед с маргарином. Смешать все сухие ингредиенты, залить горячим медом. Хорошо вдавить в квадратную форму всю получившуюся массу (проложить форму бумагой) и выпекать 25 минут при 180С.
Полностью остудитъ. Нарезать и покрыть растопленым шоколадом (удобно использовать силиконовую лопатку)
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!