ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Friday, February 10, 2012

"Apple Pie" Rye Scones/Яблочно-Ржаные Сконы

So tasty, fluffy and healthy scones that smell like fragrant apple pie! They are just slightly sweet, so can be enjoyed instead of bread at breakfast too.



2 cups rye flour
1 cup AP flour
pinch of salt
10g baking powder
1t.s. apple vinegar
2 medium sized apples (grated)
cinnamon
vanilla
1,5 tb.s. flax seed or other seeds
150ml milk/almond milk
2 full tb.s. light margarine or butter
2-3tb.s. runny honey/molasses

Preheat oven to 220C. Sift flours, add the rest of dry ingredients, then fold wet ingredients. Combine well. Divide the dough into 2 parts, shape each into app.1-1,5 cm round disk, cut into 8 triangles and transfer them onto lined with paper baking sheet.
Bake for 15 minutes.








Вкусные, мягкие и полезные, а пахнут, как ароматный яблочный пирог! Они немного сладковаты, поэтому подойдут и на завтрак, вместо хлеба.

2ст. ржаной муки
1ст. обычной
щепотка соли
10г разрыхлителя
1ч.л. яблочного уксуса
2 средних яблока (натертых)
корица
ваниль
1,5ст.л. семян льна (или других)
150мл молока/миндального молока
2 полные ст.л. маргарина/слив.масла
2-3ст.л. жидкого меда/мелассы


Духовка 220С. Просеять муку, добавить остальные сухие компоненты, затем вмешать мокрые. Замесить тесто, разделить его на 2 части, из каждой сформировать круглый диск (1,5-1см толщиной) и нарезать каждый на 8 треугольников. Выложить их на бумагой проложеное деко, выпекать 15 минут.

No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...