Another dessert from Birthday Party:) Child friendly and quite healthy sweet "ice cream". It's very easy to put together, though doesn't look like something that took you 10 minutes to make:) Children loved it!
For 7 cones:
7 ice cream cones
300ml Greek yogurt (strained overnight)
vanilla powdered sugar to taste
handful chocolate chips
small handful frozen cherries (pitted)
handful pistachio nuts
80g dark chocolate (for covering)
more pistachios, crashed (for covering)
more cherries to put into every cone and on top
Just blend yogurt, cherries, vanilla powdered sugar, but not completely, you want some pieces of berries left. Mix in nuts and chocolate chunks.
Melt dark chocolate. Cover each cone with it and roll in crashed nuts. Freeze for 10 minutes, so that the chocolate is set.
Fill each cone with 2 cherries, some vanilla sugar, spoon yogurt and top with cherry.
Еще один десерт с Дня Рождения:) Очень хороший детское и довольно полезное "мороженое". Его очень несложно приготовить, хотя он не выглядит как 10-минутный.
На 7 рожков:
7 рожков для мороженого
300мл отвешеного греческого йогурта
ванильная сахарная пудра по вкусу
пригоршня шоколадных кусочков
небольшая пригоршня замороженной вишни
пригоршня фисташек
80г темного шоколада (для покрытия)
немного толченых фисташек (для покрытия)
замороженная вишня
Просто в блендере смешать йогурт, пудру и вишню, но не до конца, а так, чтобы попадались кусочки ягод. Добавить шоколадные кусочки и орехи, перемешать.
Растопить шоколад. Покрыть каждый стаканчик шоколадом и обвалять в колотых орехах. Заморозить 10 минут, пока шоколад не затвердеет.
В каждый рожок поожить по 2 вишни, присыпать пудрой, выложить йогурт и украсить еще одной вишней.
For 7 cones:
7 ice cream cones
300ml Greek yogurt (strained overnight)
vanilla powdered sugar to taste
handful chocolate chips
small handful frozen cherries (pitted)
handful pistachio nuts
80g dark chocolate (for covering)
more pistachios, crashed (for covering)
more cherries to put into every cone and on top
Just blend yogurt, cherries, vanilla powdered sugar, but not completely, you want some pieces of berries left. Mix in nuts and chocolate chunks.
Melt dark chocolate. Cover each cone with it and roll in crashed nuts. Freeze for 10 minutes, so that the chocolate is set.
Fill each cone with 2 cherries, some vanilla sugar, spoon yogurt and top with cherry.
Еще один десерт с Дня Рождения:) Очень хороший детское и довольно полезное "мороженое". Его очень несложно приготовить, хотя он не выглядит как 10-минутный.
На 7 рожков:
7 рожков для мороженого
300мл отвешеного греческого йогурта
ванильная сахарная пудра по вкусу
пригоршня шоколадных кусочков
небольшая пригоршня замороженной вишни
пригоршня фисташек
80г темного шоколада (для покрытия)
немного толченых фисташек (для покрытия)
замороженная вишня
Просто в блендере смешать йогурт, пудру и вишню, но не до конца, а так, чтобы попадались кусочки ягод. Добавить шоколадные кусочки и орехи, перемешать.
Растопить шоколад. Покрыть каждый стаканчик шоколадом и обвалять в колотых орехах. Заморозить 10 минут, пока шоколад не затвердеет.
В каждый рожок поожить по 2 вишни, присыпать пудрой, выложить йогурт и украсить еще одной вишней.
Отличный десерт, Ольга, красиво сделано! И да, мои любимые стаканы снова в кадре:)))
ReplyDeletespasibo:) Da, stakany eshe zhivy, poka vse 6:)
ReplyDelete