ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Sunday, March 4, 2012

Frozen Blackberry-Coconut Yogurt /Мороженый Йогурт с Ежевикой и Кокосом

No ice cream maker is required to create this light dessert with very pleasant combination of flavours.



350ml drained Greek yogurt
1x25g light vanilla pudding
500ml full fat milk (required for pudding)
40ml Malibu (coconut rum)
450g frozen blackberries

Prepare pudding according to the package instructions (using 500ml milk).  Add coconut rum into it and let it cool.
Blend frozen berries, add yogurt and pudding and pulse several times. Freeze for several hours (break ice crystals once halfway (using hand blender). Best served the same day, if later, before serving let it stand in the fridge for an hour or so.




Для того, чтобы приготовить этот легкий и ароматный десерт машинка для мороженого не понадобится.

350мл (предварительно подвесить на сито, слить лишнюю жидкость)
1х25г пакет пудинга (легкий ванильный)
500мл цельного молока (столько требуется для пудинга)
40мл Малибу (кокосового рома)
450г замороженой ежевики

Приготовьте пудинг согласно указаниям на упаковке. Немного остудите, добавьте ром.
В блендере пропульсируйте ягоду (мороженую), добавте к ней йогурт. Вмешайте пудинг и в плотном контейнере отправим его в морозилку на пару часов. Лучше еще раз разбить кристаллы льда ручным блендером. Подавайте в тот же день, если позже, то нужно его немного разморозить в холодильнике перед подачей

No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...