Fresh and light spring salad. Bright colours, simple, yet very tasty and fragrant. I am using whole wheat pasta.
cooked pasta (here fusilli) (could be good way to dispose leftover pasta)
rucola
zest of 1/3 lemon
thinly sliced red pepper (half)
handful toasted pistachios
grated sharp sheep cheese
olive oil
lemon juice
Mix all ingredients in a salad bowl, sprinkle with nuts and cheese and pour dressing over, made from olive oil and lemon juice.
Свежий, весенний легкий салат. Яркий, простой, но в то же время очень вкусный и ароматный. Я использую цельнозерновую пасту.
отвареная паста (тут фузилли) (удобно использовать остатки)
рукола
цедра 1/3 лимона
тонко нарезаный красный перец
пригоршня подсушеных фисташек
натертый острый овечий сыр
оливковое масло
лимонный сок
Смешать все компоненты в миске, посыпав сверху сыром и орешками, полить заправкой из лимонного сока и оливкового масла.
cooked pasta (here fusilli) (could be good way to dispose leftover pasta)
rucola
zest of 1/3 lemon
thinly sliced red pepper (half)
handful toasted pistachios
grated sharp sheep cheese
olive oil
lemon juice
Mix all ingredients in a salad bowl, sprinkle with nuts and cheese and pour dressing over, made from olive oil and lemon juice.
Свежий, весенний легкий салат. Яркий, простой, но в то же время очень вкусный и ароматный. Я использую цельнозерновую пасту.
отвареная паста (тут фузилли) (удобно использовать остатки)
рукола
цедра 1/3 лимона
тонко нарезаный красный перец
пригоршня подсушеных фисташек
натертый острый овечий сыр
оливковое масло
лимонный сок
Смешать все компоненты в миске, посыпав сверху сыром и орешками, полить заправкой из лимонного сока и оливкового масла.
Определенно вкусно!
ReplyDelete@Вениамин spasibo:)
ReplyDelete