ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Thursday, March 29, 2012

Vanilla Marshmallows/ Ванильный Маршмеллоу

I made somebody really happy recently:) One of my Valerie's favourites- marshmallows! And home made! Tender, airy sweets with lovely vanilla taste.
So here is a recipe in easy steps.



Recipe taken from here with small changes

25g powder gelatin
pinch of salt
125ml water
125ml water
app.2x200ml cups sugar
100ml honey
2 egg whites
vanilla

some vanilla powdered sugar



1.In a bowl of a blender dissolve gelatine in 125ml water and let it stand, while you ...
2. ...combine another 125ml water, salt, 2 cups sugar and honey in a pan and cook it on low for about 10 minutes, stir from time to time.
3. Beat egg whites and vanilla extract until soft peaks.
4. Add hot syrup to gelatine and beat until thick and white- 6 minutes approximately.
5. Fold egg whites into this white mixture and stir to combine.
6. Grease 20x30cm form and sprinkle with powdered sugar. Transfer the mixture into form and sprinkle with powdered sugar on top.
7. Refrigerate for several hours.
Before serving, cut with a sharp knife into (50) cubes.


Я кого-то недавно очень осчастливила:) Это одна из любимых сладостей моей Валери- маршмеллоу! А еще и домашние! Нежные, воздушные с приятным ванильным вкусом.

Рецепт я почти не меняла.


25г желатина
щепотка соли
125мл воды
125мл воды
почти 2х200мл стакана сахара
100мл меда (жидкого)
2 белка
ваниль
ванильная сахарная пудра


Легкий пошаговый рецепт.

1. Залейте желатин 125мл воды в миске от блендера/комбаина и оставьте его, пока...
2.... вы соедините другие 125мл воды с сахаром, медом, солью в кастрюльке, нагрейте до растворения сахара и, иногда помешивая. варите ок.10 минут.
3. Взбейте белки с ванилью
4. Влейте горячий сироп к желатину и взбивайте, пока масса не побелеет и не станет тягучей, ок.6 минут.
5. Вмешайте белки к этой массе
6. Смажьте форму 20х30см маслом и посыпьте пудрой, вылейте массу в нее и сверху еще раз посыпьте пудрой.
7. Поставьте в холодильник, не накрывая, на несколько часов
Перед подачей нарежьте на (50) кубики






No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...