ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Wednesday, April 25, 2012

Carrot Cheesecake in a Glass/Морковный Чизкейк в Стакане

Easy and fun to make, tasty way to start your day...or to treat yourself after a meal. It's light and healthy.



Serves two:

100g cottage cheese(2%)
100g cream cheese
1 big carrot of app.150g (boiled and mashed)
1tb.s. Greek yogurt
2tb.s. coconut butter
2 full tb.s. mango juice
10g vanilla powdered sugar
0,5t.s. cinnamon
pinch of ground ginger

Just blend everything together until smooth (adding more or less juice).

For granola see this recipe, changing apricots for candied and chopped orange peel, papaya and persimmon and replacing hazelnuts with pumpkin seeds. Makes enough for a week (if using in this dessert).

Put layer of granola, cover with "carrot cheesecake" and another layer of granola on top.



Легко приготовить такой вкусный и полезный десерт на завтрак.

На двоих:

100г творога
100г крем сыра
1 большая морковка (ок.150г) отвареная и толченая
1ст.л. греческого йогурта
2ст.л. кокосового масла (пасты)
2 полные ст.л. сока манго
10г ванильной сахарной пудры
0,5ч.л. корицы
щепотка молотого имбиря

Просто все тщательно перемешать в блендере (добавляя больше или меньше сока).
Для гранолы загляните на этот рецепт, заменив абрикос на цукаты из апельсина, папайи и хурмы, а так же орехи заменить тыквенными семечками. Такого количества хватит на неделю (для этого десерта).
Сложите слоями в стакан (гранола-творожная масса-гранола)


No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...