Light and tasty starter or side dish. Mediterranean style vegetables, full of fresh flavours. So great to eat it in the open air finally...summer is near!
8 small green bell peppers
200g feta cheese (or white cheese)
dried mint
dried paprika flakes
1 tomato, chopped
handful black olives (pitted and halved)
some olive oil
Preheat oven to 200C. Mix all ingredients and stuff peppers. Oil baking dish and place stuffed peppers into it, drizzle with some oil over peppers.
Bake for 20-25 minutes. Great with rocket salad.
Легкое и вкусное блюдо в средиземноморском стиле, очень ароматное. Особенно вкусно кажется на свежем воздухе...наконец у нас совсем тепло!
8 маленьких болгарских перцев
200г феты (или др. молодого сыра)
сухая мята
сухая паприка
1 помидор, мелко нарезанный
пригоршня черных оливок (без кости)
немного оливкового масла
Разогреть духовку до 200С. Смешать все ингредиенты, смазать маслом блюдо, начинить перзы, побрызгав еше маслом сверху. Запекать 20-25 минут. Хорошо подать с руколой
8 small green bell peppers
200g feta cheese (or white cheese)
dried mint
dried paprika flakes
1 tomato, chopped
handful black olives (pitted and halved)
some olive oil
Preheat oven to 200C. Mix all ingredients and stuff peppers. Oil baking dish and place stuffed peppers into it, drizzle with some oil over peppers.
Bake for 20-25 minutes. Great with rocket salad.
Легкое и вкусное блюдо в средиземноморском стиле, очень ароматное. Особенно вкусно кажется на свежем воздухе...наконец у нас совсем тепло!
8 маленьких болгарских перцев
200г феты (или др. молодого сыра)
сухая мята
сухая паприка
1 помидор, мелко нарезанный
пригоршня черных оливок (без кости)
немного оливкового масла
Разогреть духовку до 200С. Смешать все ингредиенты, смазать маслом блюдо, начинить перзы, побрызгав еше маслом сверху. Запекать 20-25 минут. Хорошо подать с руколой
No comments:
Post a Comment
I'm always glad to hear back from you!